Jakub Juroško |

Jarní část startuje, do boje jde C a B-tým

O tomto víkendu startují po zimní přestávce opět hokejbalové soutěže na západě Čech.

Co k uplynulé části sezóny řekli zástupci jednotlivých týmů? S jakým očekávání jdou do jarních bojů? Více uvnitř článku.

Jako první vstoupí do jarní sezóny C-tým, který se na domácím hřišti ve Štruncových sadech utká s rezervou Horní Břízy. Zápas začíná v sobotu 25. února v 15 hodin.

Den poté, tedy v neděli 26. února startuje soutěž také pro rezervní tým litických hokejbalistů, kteří sev hale na Košutce od 9 hodin utkají s týmem Viktorie.

Následující víkend začínají boje také pro A tým, který v neděli 05. března bude cestovat do Teplic, kde se od 11 hodin utká s tamním prvoligovým týmem.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Podzimní část hodnotil vedoucí C-týmu,
Jan Holopírek:

1/ Jak bys zhodnotil v podstatě nový formát soutěže po podzimní části sezóny?
Já osobně jsem spíše zastánce vyřazovacích zápasů play-off, ale i tenhle, jak já říkám "fotbalistický styl soutěže", určitě splní svůj účel.

2/ Jak proběhla v týmu zimní příprava?
V týmu probíhala zimní příprava rozdělena na tři skupiny: jelikož je v C-týmu šest hasičů, tak ti se připravovali s hasičskými oddíly. Druhá skupina šesti hráčů se připravovala silově v posilovně a zbylí hráči absolvovali přípravu s A a B-týmem.

3/ Absolvovali jste nějaká přípravná utkání a na čem jste přes zimu nejvíce zapracovali?
Během zimní přestávky jsme se zúčastnili pouze turnaje v Horní Bříze. Většina hráčů pracovala přes zimu na silových trénincích, protože většině z nás chybí hlavně svalová hmota (směje se). Takže na tom se v zimní přestávce pracovalo nejvíce.

4/ Jaký je váš cíl pro jarní část sezóny?
Cíl pro jarní část sezóny je udržet se na druhém místě v tabulce až do konce soutěže a pokud nám bude konstelace hvězd přát, zaútočime i na místo první (směje se).

Aktuální články

Kdyby mi někdo řekl, že si s Liticemi zahraji proti extraligovému týmu, tak bych tomu nevěřil, říká Dominik Babor

Liticím se nepovedl úvod sezóny a zatím jsou na šestém místě. Sérii proher ale přerušily vysokou výhrou v utkání proti dobřanskému...

Máme v týmu ideální kombinaci dravého mládí a zkušenosti starších hráčů, říká kapitán Litic Zdeněk Slanec

Litice v minulé sezóně soupeřily o první místo v základní části, nakonec se umístily na druhé pozici, po play off jim patřila...

Beru to jako restart nejen sportovního života, říká Jakub Juroško

Více než zajímavý přesun se uskutečnil v mužské 2. lize mezi plzeňskými Liticemi a třemošenským Tatranem. Po téměř patnácti letech...