Mládež

Na Světový pohár míří také naše juniorky

Poslední červnový víkend se na zimním stadionu v České Třebové uskuteční Světový pohár chlapců od 16 let a dívek od 18 let.

Turnaj přípravek ve Štruncových sadech

V sobotu 24. března 2018 se konal další z turnajů mládeže, konkrétně kategorie minipřípravek a přípravek. Týmy se tentokrát sešli v plzeňských Štruncových sadech, kde na našem hřišti, změřili své síly.

Mikuláš dorazil do Štruncových sadů

5. prosinec se každoročně v ulicích objevuje svatý Mikuláš s čerty a anděly. Letos zavítal také do našeho svatostánku kde čert zkoumal zápisy v knize hříchů.

Přípravka úspěšná na turnaji v Plzni

Příjemným překvapenim byl herní projevu těch nejmenších na turnaji v plzeňské hale na Košutce. I díky střeleckému duu Martin a Filip, velmi dobrým výkonem Péti, Pepy a velmi překvapujícím výkonem Tomáška v obraně a opravdu excelentním výkonem Jindry v bráně, nakonec turnaj naši hráči "vyhráli".

Chceš hrát hokejbal?

Přijď na nábor a přidej se k nám! I v průběhu školního roku pokračujeme!

Hokejbalový klub HBC Plzeň Litice, pořádá nábor mládeže ročníku 2007 a mladší do kategorií přípravka a minipřípravka (možno zapojit i ostatní ročníky do kategorie žáků, dorostu i mužů).

Přípravky se loučily se sezónou

Ve čtvrtek 29. června proběhlo na našem hřišti rozloučení se sezónou přípravek, ke kterému patřilo také posezení rodičů.

Turnaj přípravek ve Štruncových sadech a minipřípravek ve Stříbře

Vynikající výkon přípravky na domácím hřišti ve Štruncových sadech byl v sobotu 20. května korunován dvěma výhrami (5:2 a 5:1). Prohra s HC ŠD Písek (0:10) sice mrzela, avšak krásné medaile na závěr všem vrátily úsměv na rty. Díky patří Petru Vočadlovi, který spolu s Pepou Štenglem, děti dokázali povzbudit a dát jim cenné rady, rodičům i Jirku Zralému, který v sobotu s dětmi nemohl být.

Nejmladší bojovali na jihu Čech - zlomená ruka kaňkou

Nejmladší svěřenci na turnaji v jihočeské Blatné odehráli vyrovnaná utkání, jejichž výsledky zastínilo zranění Jáchyma Strnada, který musel po zákroku v nemocnici na jihu Čech zůstat.

5. Turnaj přípravek v Plzni

V neděli 04.12.2016 se na závěrečném turnaji v tomto roce představil výběr obou našich nejmladších kategorií, který odehrál zápasy v rámci turnaje přípravek, v hokejbalové hale na Košutce.

Zobrazeno 1–9 z celkem 9

Aktuální články

Kdyby mi někdo řekl, že si s Liticemi zahraji proti extraligovému týmu, tak bych tomu nevěřil, říká Dominik Babor

Liticím se nepovedl úvod sezóny a zatím jsou na šestém místě. Sérii proher ale přerušily vysokou výhrou v utkání proti dobřanskému...

Máme v týmu ideální kombinaci dravého mládí a zkušenosti starších hráčů, říká kapitán Litic Zdeněk Slanec

Litice v minulé sezóně soupeřily o první místo v základní části, nakonec se umístily na druhé pozici, po play off jim patřila...

Beru to jako restart nejen sportovního života, říká Jakub Juroško

Více než zajímavý přesun se uskutečnil v mužské 2. lize mezi plzeňskými Liticemi a třemošenským Tatranem. Po téměř patnácti letech...